Tartsa nálunk a pénzét, ne a matracban

A Fresh Cash kampány véget ért. Amennyiben előnyös kamatozás mellett, 100%-ban online szeretne lej alapú betétet lekötni, tájékozódjon a magánszemélyeknek szóló online betét részleteiről. 

A matracban tartott megtakarítás ártalmas lehet a pihenésre. Megoldást nyújtunk, hogy gondatlan legyen az álma. Éljen az akár 5,10%-os kamattal a lej alapú betétek 12 hónapos lekötésekor. Ráadásul ehhez még hozzáadódik 0,20% kamatbónusz, ha internetbankon keresztül nyitja meg a betétet.
Tehát összesen 5,30% kamat, ha az internetbankon keresztül köti le a Fresh Cash betétet.

Ezenkívül NULLA a jutalék a betét lekötésekor és feloldásakor, valamint a készpénzfelvétel esetén.*

Számolja ki, hogy milyen összegre tehet szert a Fresh Cash betéttel

RON

A kampány részletei:

  • Az ajánlat 2022. július 18-ig érvényes azokra a betétekre, amelyeknél az ügyfél olyan, a folyószámlájára érkezett plusz összegeket használ fel, amelyeket 2022. május 17-ig még nem helyezett el egyéb, az OTP Banknál elérhető megtakarítási vagy befektetési termékekben.
  • Az ajánlat 6 és 12 hónapra lekötött lej alapú betétek esetén érvényes, a minimális összeg 1000 lej.
     

További részletek a kampány szabályzatában.

A Fresh Cash betét aktuális kamatlábait itt tekintheti meg.

* Kizárólag abban az esetben, ha a lejárat napján veszi fel a meghatározott időre lekötött betétből származó összeget (az egy hónapnál rövidebb lejáratú betétekre ez a kedvezmény nem vonatkozik).

Gyakori kérdések

Igen, a megtakarítási számlán elhelyezett összeg bármikor elérhető. A továbbiakban a megtakarítási számláján szereplő összegnek megfelelő kamatot számítunk fel.

A kamatot a megtakarítási számlán levő összeg alapján naponta számoljuk ki, és a következő hónap elején utaljuk át a megtakarítási számlára. A kamatláb változó, értéksávokként kerül kiszámításra.

Ha betétszámlát szeretne nyitni az OTP Banknál akkor legalább 1000 lejre van szüksége. A kamatot az összeg és a futamidő alapján számoljuk ki, további információkért kattintson ide.

A betét a lekötés időtartama alatt fix kamatozású. A kamat a kiválasztott időtartam alatt a betéti számlán szereplő összegre alkalmazandó.

A betétekre számított kamatot havonta is elérhető a lej alapú, 6 vagy 12 hónapra lekötött fix kamatozású betétek esetében.