Banking cu lipici


Câștigătorii celor doua smartphone-uri Samsung A54 5G sunt:


Minea Nicoleta
Matei Daniela

Találjanak egymásra a bankolással!


Szeretnénk megmutatni, hogy az OTP Bankkal történő minden egyes interakciója mögött egy kollégánk áll. Rájöttünk ugyanakkor arra is, hogy a banki kifejezések néha kicsit ... elvontak. Ezért létrehoztunk egy showműsorra hasonlító minisorozatot, ahol a résztvevők olyan feladatokat oldanak meg, amelyeket a valóság inspirál.
 

 

1. rész

Versenyzőink megmutatják rátermettségüket, és megpróbálják elnyerni a szimpátiáját.

 

2. rész

A négy résztvevő az ügyfelekkel szerzett minden tapasztalatát beveti az adatfrissítési kihívás teljesítésénél.

 

3. rész


Lehet valaki egyszerre karizmatikus és analitikus gondolkodó? Nézze meg a devizaváltásról szóló kihívást, és gondolja át alaposan, kire adja a szavazatát.

 

4. rész

És az első helyezett... természetesen ezúttal is az ügyfél. Kattintson a lejátszás gombra, hogy megtudja, ki nyerte a megmérettetést. 

 

Bemutatjuk a versenyzőket

Cătălina

Számlavezetőként dolgozik, nagyon barátságos, és jó eséllyel megdöntené a gépelési sebesség világcsúcsát. Különösen figyel a részletekre, és szívesen meghívná önt egy espresso macchiattóra. 
 

Szavazzon rám

Mihai

Digitális termékmenedzser, aki mindig csinál valamit. Szereti a konzoljátékokat, de a társasokat is. Nagyon nem szereti viszont a scammereket és a csalókat.

Szavazzon rám

Ionuț

Fiókvezető. Optimista, jó közvetítő, és mindenről tud, ami az irodában történik. Mindenkihez van egy jó szava, az apás viccek nagymestereként könnyen barátkozik. Rajong a csapatsportokért, és ha van hozzá kedve, mindenképpen számítana önre csapattársként.

Szavazzon rám

Mihaela

Ügyfélszolgálati munkatárs, nagyon türelmes, még az autójának is ZEN a rendszáma. Általános műveltségének köszönhetően bármit kérdezhet tőle. Minden napnak ugyanazzal nyitottsággal vág neki, hiszen az élet szerinte elsősorban az emberi kapcsolatokról szól.

Szavazzon rám

Pillantson be a banki tevékenység kulisszái mőgé

 

Az adatfrissítés egy egyszerű, de nagy jelentőségű folyamat. Biztosítja a hatékony kommunikációt az ügyfél és a bank között, erősíti a számlával kapcsolatos biztonsági intézkedéseket, és a tranzakcióknál megelőzi az esetleges feldolgozási hibákat.

A devizaváltás gyakori művelet a magánszemélyek, a privát banki ügyfelek és a vállalatok esetében egyaránt. Az OTP ügyfelei kedvező árfolyam mellett, egyszerűen és gyorsan válthatnak devizát a SmartBank alkalmazás segítségével hétfőtől péntekig 9:00 és 17:30 között.