OTP Bank

Személyi hitel

Szeretne elutazni a megérdemelt szabadságra vagy átrendezné az otthonát?  Esetleg a családi költségvetés egyensúlyát vagy…
bővebben
OTP Bank

Lakáshitel

Bárhová menne jó érzés ha saját otthonába megy haza, ahol várják a szeretettei és a kívánt kényelem.   Az…
bővebben
OTP Bank

Részletfizetést kínáló hitelkártya

A részletfizetést kínáló hitelkártyával  BÁRMIKOR, BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhat! Tökéletes…
bővebben
OTP Bank

Folyószámla

Akár az út elején jár, akár már jól körvonalazódott tevékenységet folytat, az OTP Bank folyószámlája az…
bővebben
OTP Bank

OTP Munkavállaló

Szeretné minél kedvezőbb költségek mellett és minél hatékonyabban kezelni a pénzét, anélkül, hogy időt pazarolna a kifizetésekre?…
bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben
Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Stratégiai együttműködés az OTP Bank Romania és az Európai Beruházási Bank között: 25 millió euró a KKV-k támogatására

Az OTP Bank Romania számára 25 millió euró értékű hitelvonalat nyújt az Európai Beruházási Bank, a felhasználás célja a kis- és középvállalkozások, középvállalatok, valamint a közszféra entitásainak, valamint a fiatalok munkapiacon történő elhelyezkedésének támogatása. A végső kedvezményezettek számára nyújtott támogatások a befektetések, valamint a forgótőke finanszírozására vehetőek igénybe 10 éves futamidőre az EU célkitűzéseivel összhangban.

bővebben

Promóciós ajánlat az OTP Bank Romania POS számlacsomagjára

Az OTP Bank Romania új promóciót hirdet a jogi személyek számára, a POS számlacsomagra: 50% kedvezmény a feldolgozási jutalék árából 6 hónapig, valamint ingyenes számlacsomag 3 hónapig az e-commerce ügyfelek számára.

bővebben

Díjazták az OTP Bank Romania internetbank szolgáltatását

Az OTP Bank Romania által kifejlesztett OTPdirekt – internetbank szolgáltatás chat és valós idejű támogatás funkciója elnyerte a Best Use of Technology díjat a Romanian Contact Center Awards gálán.

bővebben

60%-a a svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleknek elfogadta az OTP Bank által nyújtott átváltási ajánlatot

A svájci frank (CHF) alapú hitelek konverziós programjának határideje előtt három héttel az OTP Bank Romania svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleinek 60 százaléka (több mint 6000 ügyfél) elfogadta az átváltási ajánlatot, 96 százalékuk a hitel nemzeti valutára történő átváltását választotta.

bővebben

Fiók és ATM kereső