x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

„Tinerii au nevoie să învețe 

care este valoarea banilor și modul în care resursele financiare lucrează în sprijinul lor. Contextul economic și studiile recente relevă un nivel de educație financiară sub medie, în România, ceea ce validează necesitatea dezvoltării educației financiare a noii generații. Este o misiune pe care avem datoria să ne-o asumăm cu toții.”

László Diósi – Președinte al Fundației „Dreptul la Educație”.

 

Fundația Dreptul la Educație susține și promovează educația financiară în rândul liceenilor şi elevilor de gimnaziu. Aceasta este susținută atât de către OTP Group şi subsidiara locală,
OTP Bank România, cât și de către Fundația grupului, Fáy András, din Ungaria.

 

OK Center este un brand educațional de succes, susținut pe plan european de către Fundația Fáy András și implementat în România de către Fundația Dreptul la Educație. Programele OK Center ale Fundației noastre sunt gratuite şi dezvoltate pe baza unei metodologii proprii, create de echipa OTP Fáy András, în peste 20 de ani de cercetare.

 

Misiunea Fundaţiei este de a susține o atitudine financiară responsabilă în rândul tinerilor din România prin dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice și manageriale.

 

Creăm în sala de training un mediu încurajator, motivant, care folosește tehnologie modernă și are la bază:

 

  • Planuri de învăţământ în domeniul financiar, economic şi managerial, bazate pe informaţii ştiinţifice;
  • Metodologie unică, ce reunește cele mai eficiente elemente şi mijloace de educaţie economică de la nivel mondial;
  • Conţinut actualizat constant şi dezvoltare de programe fomate din module succesive, inter-relaţionate;
  • Mediu stimulant şi transfer de cunoştinţe sub forma unei experienţe unice  şi atrăgătoare, într-un mediu încurajator, motivant, care foloseşte tehnologie modernă;;
  • Experţi cu calificări specializate.

 

Proiectul a fost creat având în minte ca grupuri țintă prioritare liceenii, elevii de gimnaziu, cadrele didactice, părinții, dar și tinerii din categorii dezavantajate sau cu dizabilități.

 

Succesul acestui program este asigurat de metoda de învățare interactivă – edutainment, dar și de trainerii tineri care dețin cunoştinţe complementare. Se creează, astfel, o comunitate creativă şi educaţională, iar ”elevii” au acces la cunoştinţe şi experţi competenți care participă la program.

De ce este acest program unic?

  • Fiecare elev beneficiază de cursuri de formare special create pentru anul şcolar în care este înscris şi în concordanță cu vârsta sa.
  • Atât metodologia, cât şi curriculum-ul sunt permanent adaptate la tendinţele actuale şi nevoile grupului ţintă.
  • Sondajul privind gradul de satisfacţie a participanților la program dezvăluie o notă excelentă (4.7 pe o scară de la 1 la 5).
  • Există un interes deosebit (din partea instituţiilor de învăţământ naţionale şi internaţionale) pentru metodologia special dezvoltată şi aplicată de către  O.K. Center.

Cum puteţi beneficia de cursurile gratuite ale Fundaţiei noastre?

Vizitaţi website-ul: www.okcenter.ro. Aici puteți citi informații despre echipă și partenerii Fundației, testimoniale ale profesorilor și tinerilor despre atmosfera din sala de training, cele mai recente cursuri de orientare în carieră, fonduri de investiții sau module de educație financiară, dedicate atât liceenilor, cât şi elevilor de gimnaziu, cu vârste între 10 şi 14 ani. Pagina noastră de Facebook “Dreptul la Educaţie” vă aşteaptă cu jocuri interactive, cele mai recente şi interesante informaţii din domeniul financiar-bancar şi antreprenorial, precum şi poze de la sesiunile noastre de training şi evenimentele regionale pe care le organizăm. Pentru a înscrie un liceu pe lista noastră de activitate, trimiteţi-ne un mesaj pe adresa: alexandra.sava@okcenter.ro