Alege inteligent... Decizia e a ta
Banii din străinătate, trimişi prin MoneyGram de cei dragi, te aşteaptă acum la orice sucursală OTP Bank. MoneyGram are peste 233.000 de locatii ale agenţilor în 191 de ţări şi îţi dă posibilitatea să primesti sau să trimiţi bani în numerar oriunde în/din străinatate în 10 minute, fără a avea nevoie de un cont în bancă sau de un card de credit.

Tu deţii controlul
Când prietenii, familia sau partenerii de afaceri au nevoie de bani, MoneyGram îţi dă posibilitatea să deţii controlul. După o zi grea, noi te ajutăm să-ţi recapeţi liniştea. Vino la OTP Bank cu cartea de identitate şi banii trimişi ajung la beneficiar în 10 minute*

Schimbarea e chiar lângă tine
MoneyGram caută întotdeauna noi modalităţi de a-ţi face viaţa mai uşoară. În viitor, îţi vom oferi noi servicii, cum ar fi transferul de bani direct în contul bancar deschis la OTP Bank România S.A.

Ai scăpat de comisioane mari**
Cu MoneyGram, poţi face ca banii să ajungă chiar mai departe. Pentru a evita comisioanele de schimb valutar, poţi transfera bani naţional sau internaţional - în valuta în care doreşti (Euro, Lei sau Dolari americani).

De transferul dumneavoastră de bani au grijă agenţi verificaţi, care se asigură că banii sunt înmânaţi destinatarului la timp. Fiind simplu şi sigur, MoneyGram este folosit de zeci de mii de clienţi din întreaga lume.

Cum să trimiţi bani
Când trimiteţi bani, agentul MoneyGram îţi dă un număr unic de referinţă pe care trebuie să îl comunici persoanei care primeşte banii. De asemenea, poţi face trimiterea mai personală, adăugând gratuit un mesaj de 10 cuvinte.

Cum să primeşti bani
Când primesti bani, trebuie să ai la îndemână documentul de identitate şi numărul unic de referinţă pe care persoana care vă trimite banii l-a primit de la agentul MoneyGram. Banii îţi vor fi înmânaţi pe loc, fără o altă taxă sau comision.

Accesând www.moneygram.com poţi să:

  • găseşti locaţiile agenţiilor MoneyGram situate cel mai aproape de tine şi de cei dragi;
  • cauţi comisioane avantajoase pentru a trimite bani oriunde în lume;
  • vezi ce opţiuni de primire sunt disponibile în ţara în care trimiţi bani.

 

* în funcţie de orarul de lucru al agentului şi de reglementările locale

**pe lângă taxa de transfer ce se aplică unei tranzacţii, mai poate fi aplicată o taxă pentru schimbul valutar, stabilită de MoneyGram sau de către agenţii săi. Tarifele se pot schimba. Aceste tarife intră în vigoare la data de 16 Aprilie 2012 şi se pot schimba ulterior.