Mesaj din partea conducerii OTP Bank România

Stimați Clienți,

Pe drumul către succes și Evoluție, călătoria noastră a început cu o promisiune, aceea de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria financiar-bancară. De-a lungul celor peste 10 ani de existență pe piața locală, am transformat relația client-bancă într-un parteneriat durabil. Am dezvoltat soluții financiare eficiente pornind de la nevoile reale ale clienților noștri, atât persoane fizice, cât și companii.

Misiunea noastră rămâne aceea de a susține reușita celor care ne investesc cu încrederea lor. În consecință, suntem mereu în căutarea acelor soluții pragmatice, adaptate realităților economice ale pieței și așteptărilor din ce în ce mai ridicate și variate ale clienților noștri, într-un timp și spațiu din ce în ce mai mobile.

Evoluăm pentru că am dezvoltat un model care ne permite să valorificăm permanent potenţialul pieţei. În 2014, am făcut un pas important, și anume achiziția Millennium Bank România, ceea ce ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului strategic, acela de a intra în topul primelor 10 bănci.

Ne-am asumat poziția de membru responsabil al comunităților în care activăm. Am continuat campania de responsabilitate ‘’Dreptul de a Citi’’, premiată la nivel internaţional pentru rezultate impresionante. Am lansat propria fundație, “Dreptul la educație”, care susține și promovează o atitudine financiară responsabilă în rândul liceenilor.

An de an, suntem pe primul loc în topul celor mai solide grupuri bancare la nivel european, în privința capitalizării, conform datelor prezentate de Autoritatea Bancară Europeană (EBA). Această recunoaștere validează poziția noastră de partener Stabil și de Încredere.

Ne dorim ca succesul și reputația OTP Bank să fie în continuare corelate cu reușita și satisfacția clienților noștri.”

László Diósi

Director General,
OTP Bank România