Az üzletfelekkel való kapcsolatában névjegykártyája lehet az OTP Bank Romániánál nyitott folyószámla. A bankunknál nyitott egyszerű folyószámla egy új bankélmény útját nyitja meg, számos olyan termékhez és szolgáltatáshoz biztosít hozzáférést, amelyek hozzájárulhatnak vállalkozása sikeréhez.

Bárhol is van, az országban vagy külföldön, az OTP Banknál vezetett folyószámla megkönnyíti a rendelkezésére álló pénzeszközökhöz való gyors és akadálymentes hozzáférést, és lehetővé teszi, hogy figyelmét vállalkozására összpontosítsa.

Várjuk az OTP Bank Románia Rt. bármelyik bankfiókjánál, ahol folyószámlát és tőke-befizetési számlát bocsáthatunk rendelkezésére a szükséges pénznemekben. Szívesen bemutatnánk egyéb banki termékeinket és szolgáltatásainkat is.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a fizetésképtelen ukrán bankok növekvő számára figyelemmel az Ukrajna felé indított kifizetések feldolgozásában késések fordulhatnak elő.
Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, valamint alapok elfogadását és/vagy végrehajtását/ügyletek lebonyolítását abban az esetben, ha a természetes személy/jogi személy ügyfél az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve megbízottja az itt található országok rezidense/állampolgára.