• Folyószámla és hozzá kapcsolódó szolgáltatások

  Folyószámla és hozzá kapcsolódó szolgáltatások

  Megbízható partnert keres vállalakozása fejlesztéséhez? Az OTP Bank által nyújtott folyószámlák és a kiegészítő szolgáltatások vállalkozása gyors fejlődésének biztos alapját jelentik!

  További információk
  ---
 • Számlacsomagok

  Számlacsomagok

  Hogy igényeihez alkalmazkodjunk, különleges csomagokat alakítottunk ki, amelyek segítségével hasznos és rugalmas megoldásokat kínálunk pénzügyei intézésére.

  További információk
  ---
 • OTPdirekt

  OTPdirekt

  Az OTPdirekt szolgáltatással gyorsan hajthat végre banki átutalásokat, válthat devizát, köthet le betétet és kérdezheti le számlaegyenlegét, és mindezt anélkül, hogy kimozdulna az irodából vagy az otthonából

  További információk
  ---
 • Betétek

  Betétek

  Attól függően, hogy Ön milyen módszert választ cége megtakarításainak kamatoztatására, alkalmazottaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb termék vagy termékcsomag összeállítására.

  További információk
  ---
 • Bankkártyák

  Bankkártyák

  Szeretne előnyös számlahozzáférést és egyszerűsített alkalmazotti bérkiosztást? Átláthatóbbá tenni nyilvántartásait és vállalati beszerzéseit? Válassza bankkártyáink széles skáláját, és spóroljon időt és energiát!

  További információk
  ---
 • Egyéb hitelek

  Egyéb hitelek

  Vegye igénybe a folyó tevékenységek-, beruházások- és nem készpénzalapú hiteleinket, és alapozza meg cége üzleti sikerét hosszútávon!

  További információk
  ---
 • Mezőgazdaság

  Mezőgazdaság

  Agrárhitelekkel virágzik az üzlet! Több finanszírozási konstrukciót is kidolgoztunk azzal a céllal, hogy Önnek felkínálhassuk mindazt, amire vállalkozásának bővítéséhez szüksége lehet. Ezenkívül az APIA-tól kapható támogatás alapján az FNGCIMM (Kis- és Középvállalkozások Országos Hitelbiztosítási Alapja) vagy az FGCR (Vidékfejlesztési Biztosítási Alap) garanciája mellett juthat hitelhez.

  További információk
  ---
 • Termékek európai uniós támogatásokhoz

  Termékek európai uniós támogatásokhoz

  Szeretne vissza nem térítendő európai uniós támogatási forráshoz jutni, és ehhez segítségre van szüksége? Az idő Önnek dolgozik, vállalatának tervei pedig valóra válnak, hiszen az OTP Bank finanszírozási megoldásaival lényegesen könnyebben juthat európai uniós támogatáshoz.

  További információk
  ---
 • Dokumentum-ügyletek

  Dokumentum-ügyletek

  Egy sikeres vállalkozás feltétele a kockázatok minimalizálása. Az OTP Bank széles termékskálája segít Önnek elérni a céljait.

  További információk
  ---
 • Digitális tanúsítvány elektronikus aláíráshoz

  Digitális tanúsítvány elektronikus aláíráshoz

  Az OTP Bank a certSIGN hitelesítésszolgáltatóval együttműködésben lehetőséget biztosít Önnek, hogy dokumentumait és nyilatkozatait – időt és erőforrásokat megtakarítva - elektronikus aláírással hitelesítve, jogi értékű okiratként továbbíthassa.

  További információk
  ---